Publiek professional

Sinds 1990 werk ik als publiek professional bij de Rijksoverheid, met een grote variƫteit aan inhoud en rollen. Maar er is ook een duidelijke rode of beter gezegd groene draad in mijn loopbaan: duurzaamheid. Daarnaast is aandacht voor het vakmanschap van de ambtenaar zelf een rode draad in mijn werk. Verbinden en samenwerken zijn daarbij voor mij sleutelwoorden.

Nadat ik in 1989 aan de Landbouwuniversiteit Wageningen als landbouwkundig ingenieur was afgestudeerd heb ik mijn publiek vakmanschap bij drie ministeries ontwikkeld. Eerst bij VROM (1990-1998), daarna bij LNV (1998-2010), Economische Zaken (2010-2017) en sinds najaar 2017 als gevolg van de laatste departementale herindeling weer bij LNV. De resultaten die ik hier achtereenvolgens heb geboekt hebben impact en draagvlak. Mede door de vier professionele kwaliteiten die mij kenmerken: strategisch en verbindend vermogen, gerichtheid op concreet resultaat en een vlotte pen.

Klik voor de highlights van mijn resultaten als publiek professional op onderstaande links:

Of bezoek voor een uitgebreid overzicht mijn profiel op LinkedIn.


 

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page